Dr. Robert O. Young a magyarul is megjelent Ph Csoda könyv szerzője, valamint huzamosabb ideje ionizált lúgos vizet fogyasztó emberek mutatják be az ionizált víz hatását. A jupiter vízionizáló készülékek működését. Ha nemzetközileg elismert orvosok és mikrobiológusok véleményére vagy kiváncsi, miért érdemes ionizált vizet inni, akkor pont neked készült! Teljesen ingyenes, hála az amerikai képviselet nek. Számítógépes animációkkal teszi még látványosabbá a bemutatót. Elkészítettük hozzá a magyar szinkront.
A Kangen Víz Típusai
A Kangen vízgyártó egység, elektrolízis által, a lúgos és a savas vizet különválasztja. A lúgos víz és a savas víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)
AZ ERŐS KANGEN VÍZ – pH értéke 11,5 vagy ennél több
FIGYELEM! Ez nem ivóvíz!!!
Tulajdonságok:
Az Erős Kangen Víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több háztartási kemikáliát is.
Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:
ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA – egyszerűen csak áztassa Erős Kangen vízbe az evésre, főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található növényvédőszer és rovarírtószer maradványoktól, amit egyébként megenne.
TAKARÍTÁS - konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás, beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.
PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA – a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén levő pecsétek, vízkő eltávolítására.
MOSOGATÁS – az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni. Csökken az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Kangen vízzel öblíti az edényeket.
KÍMÉLETESSÉG - a környezetre és az Ön kezére nem ártalmas, mivel víz.
AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5
EZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IVÓVÍZ!!!
A vizet a következőkre lehet használni:
állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első években szervezetük még a kezdeti lúgos állapotban van.
További alkalmazások:
LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet “szabadgyökök nélküli víznek” nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Kangen vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta szagát. Ha Kangen vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
RIZS - használja a Kangen vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz.
KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Kangen víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni, ha Kangen vizet használ!
LEVESEK ÉS ÉTELEK – a Kangen vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek.
NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A Kangen víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Kangen víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A Kangen víz, stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb megoldás, ha csak fogyasztja a Kangen vizet.
A TISZTA VÍZ – pH 7,0
IVÓVÍZ. Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem
savas, és nem antioxidáns. A tiszta vizet használhatja bébitápszerek elkészítéséhez, illetve a gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a bébitápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.
A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ – pH 4,0-6,0
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok:
A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:
AZ ARC LEMOSÁSÁRA – a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.
A HAJ ÁPOLÁSÁRA – hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb csillogást biztosit és csökkenti a haj összekócolódását.
FÜRDŐVÍZNEK- fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas vizet, friss és rugalmas lesz tőle.
AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA – spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.
A BAB MEGFŐZESÉRE – a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek. Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb ízhatást ér el.
A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA – a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. hagyja azokat 1-2 óráig ázni. Bizonyos makacs szennyeződésekre az Erős Kangen víz javasolt.
TAKARÍTÁSRA – a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettről és csempékről.
AZ ERŐS SAVAS VÍZ – pH 2,6 vagy kisebb
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok: Az Erős savas víz kitűnő fertőtlenítő és Anti-bakteriális hatással rendelkezik. Kiírtja az Összes ismert baktérium fajtát, amellyel kapcsolatba lép.
Használja a vizet:
TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE – kések, konyhai eszközök, darálógépek, konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít. Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet használnánk, először egy Erős Kangen vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága miatt, a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.
HIGÉNIA – Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
FERTŐTLENÍTÉS – Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező üveget. Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az Amerikai Egyesült Államokban.
Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony kezelésére
Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló
A közmondás szerint „az vagy, amit megeszel"
ban minden harmadik háztartás rendelkezik olyan berendezéssel, amely minőségi, gyógyhatású vizet produkál. Szeretne a japán csoda részese lenni?. Jó lenne egy gyógyforrás az Önkonyhájában?
Antioxidáns védelem nélkül a szabadgyökök korai öregedést és betegségeket okoznak. A Kangen víz első rangú antioxidáns forrás, mely hatékonyan semlegesíti a káros szabadgyököket.
Ön hol tartban? c
elsavasodásban?
)
SEJTSZINTŰ HIDRATÁLÁS Ön meg tud inni napi 2-3 liter vizet? Tudja, hogy miért okozhat ez hatalmas gondot az ásványvíz vagy a csapvíz esetében? A KANGENTM víz 3-7 molekulájú csoportokat (mikro klasztereket) képez, szemben az ásvány vagy csapvíz 20-50 molekulájú szerkezetével. Ezeknek az egyedülálló apró molekula csoportoknak köszönhetően a Kangenvíz rendkívül könnyen felszívódik és sejtszinten hidratál. MÉREGTELENÍTÉS A Kangen“ víz kíméletes vastagbél tisztító hatásával rendkívüli módon elősegíti a méregtelenítést, és a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását.
A Kangen"
a 35 éves Enagic Inc, japán vállalat
bejegyzett és levédett
védjegye. A berendezés orvosi tisztaságú titanium és platina felhasználásával készült, ezzel biztosítva kimagasló
tulajdonságait akár évtizedeken keresztül.
Venne Ön más gépet, ha a legjobbat is megszerezheti?
Mindez lehetséges! Ma már Ön is élvezheti saját otthonában az orvosi minőségű Kangen“ víz berendezés által nyújtott lehetőségeket. A "Kangen" japán szó, jelentése ,„vissza az eredetihez", de a szót arra is használják, hogy valami tisztát, egészségeset fejezzenek ki vele.
CENAGIC
LÚGOSÍTÁS, FIATALÍTÁS Vérünk lúgosságát 7.35 és 7.45 pH érték között kell tartani szervezetünk egészsége érdekében. A Kangenvíz 8,5-9,5 pH lúgos tartományával hozzájárul szervezetünk természetes lúgosításához úgy, hogy közben nem kell lemondania kedvenc ételeiről sem.
Szeretne On is sokáig egészségesen élni? Jó lenne, ha megőrizhetné fiatalságát?
EGÉSZSÉG - ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos irányába mozdul el. A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os ember esetén 2.4 – 4-0 liter Kangen vizet jelent naponta.) A kalciumszint az optimális érték felé fog tartani. Ez csökkenti az ingerlékenységet, és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi
Fontos tisztázni a megrendelés elött, hogy milyen minőségi elvárásaink vannak a tisztított vízzel kapcsolatban.
A háztartási víztisztítás (vízszűrés) alaptermékei a következőek kategóriákba sorolva. Az egyszerű választhatóság miatt fő kategóriákba rendeztük az eltejedt víztisztító berendezéseket. Kínálatunkban az asztali víztisztító berendezésektől kezdve, a felső kategóriás, tartály nélküli, átfolyós rendszerű (nem összetévesztendő a by-pass szelepes lebutított változattal) ozmózis víztisztító berendezések is megtalálhatóak.
Kérjük figyelmesen válasszon a víztisztító berendezések közül, mert kínálatunkban eltérő szűrési minőségű berendezések vannak. Természetesen minden víztisztító termékünk kiválló minőségű, csak szűrési képességük eltérő a kategóriája jelegzetessége szerint.
A Kangen Víz Típusai
A Kangen vízgyártó egység, elektrolízis által, a lúgos és a savas vizet különválasztja. A lúgos víz
és a savas víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két
vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt
lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH
összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)
AZ ERŐS KANGEN VÍZ – pH értéke 11,5 vagy ennél több
FIGYELEM! Ez nem ivóvíz!!!
Tulajdonságok:
Az Erős Kangen Víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több
háztartási kemikáliát is.
Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:
ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA – egyszerűen csak áztassa Erős Kangen vízbe az evésre,
főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található
növényvédőszer és rovarírtószer maradványoktól, amit egyébként megenne.
TAKARÍTÁS - konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás,
beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.
PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA – a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen
más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén
levő pecsétek, vízkő eltávolítására.
MOSOGATÁS – az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni. Csökken
az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Kangen vízzel öblíti
az edényeket.
KÍMÉLETESSÉG - a környezetre és az Ön kezére nem ártalmas, mivel víz.
AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5
EZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IVÓVÍZ!!!
A vizet a következőkre lehet használni:
EGÉSZSÉG - ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos
irányába mozdul el. A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való
elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly
kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os ember esetén 2.4 – 4-0 liter Kangen vizet
jelent naponta.) A kalciumszint az optimális érték felé fog tartani. Ez csökkenti az
ingerlékenységet, és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi
állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első
években szervezetük még a kezdeti lúgos állapotban van.
További alkalmazások:
LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt
és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet “szabadgyökök nélküli víznek”
nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a
vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Kangen vízzel. Megváltoztatja a
brokkoli, hagyma és káposzta szagát. Ha Kangen vízben főzi meg ezeket, kevesebb
fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
RIZS - használja a Kangen vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű,
egészségesebb rizs lesz.
KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Kangen
víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az
íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni,
ha Kangen vizet használ!
LEVESEK ÉS ÉTELEK – a Kangen vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos
azok számára, akik kevés sót igényelnek.
NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A Kangen víz
meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Kangen víz,
ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A Kangen víz, stimulálja
a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a
vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és
használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb
megoldás, ha csak fogyasztja a Kangen vizet.
A TISZTA VÍZ – pH 7,0
IVÓVÍZ. Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem
savas, és nem antioxidáns. A tiszta vizet használhatja bébitápszerek elkészítéséhez, illetve a
gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a
bébitápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.
A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ – pH 4,0-6,0
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok:
A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:
AZ ARC LEMOSÁSÁRA – a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti
az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon
meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.
A HAJ ÁPOLÁSÁRA – hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb
csillogást biztosit és csökkenti a haj összekócolódását.
FÜRDŐVÍZNEK- fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A
savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas
vizet, friss és rugalmas lesz tőle.
AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA – spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána
kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.
A BAB MEGFŐZESÉRE – a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek.
Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb ízhatást ér el.
A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA – a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. hagyja
azokat 1-2 óráig ázni. Bizonyos makacs szennyeződésekre az Erős Kangen víz javasolt.
TAKARÍTÁSRA – a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettről és
csempékről.
AZ ERŐS SAVAS VÍZ – pH 2,6 vagy kisebb
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok: Az Erős savas víz kitűnő fertőtlenítő és Anti-bakteriális hatással rendelkezik.
Kiírtja az Összes ismert baktérium fajtát, amellyel kapcsolatba lép.
Használja a vizet:
TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE – kések, konyhai eszközök, darálógépek,
konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít.
Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet
használnánk, először egy Erős Kangen vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága
miatt, a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.
HIGÉNIA – Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
FERTŐTLENÍTÉS – Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező
üveget. Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az Amerikai
Egyesült Államokban.
Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony kezelésére
Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló
A pH őrület rengeteg embert téveszt meg; sokan azért nyakalják a lúgosított vizet, mert elhiszik, hogy ezzel megóvják magukat a ráktól és hasonló betegségektől.
A tiszta víz a jó egészség alapköve. A teste legnagyobb része vízből áll, ezért a folyamatos vízbevitel is az alapvető funkciók működésének feltétele.
Mindenki számára ismert tény, hogy a legtöbb vízforrás szennyezett, de óriási bizonytalanság van azon a téren, hogy milyen típusú víz fogyasztása óvja a legjobban az egészséget, és melyik otthoni vízkezelő rendszer eredményezi a legjobb ivóvizet.
Manapság túl sok ember elsődleges folyadékbevitele a cukrozott üdítőkre épül a tiszta víz helyett, ezért egész nemzetek egészsége van veszélyeztetve.
Az Egyesült Államokban az elsődleges kalóriaforrás jelenleg a cukrozott üdítőkben található magas fruktóz tartalmú kukorica szirup. Az amerikai lakosság átlagban heti majdnem 4 liter cukrozott üdítőt iszik meg, és ez a brutális mennyiségű fruktóz bevitel az elhízás és a krónikus degeneratív betegségek legfőbb okozója az országban.
Az elhízással és a krónikus betegségekkel szembeni leghatékonyabb harcmodor, mely egyben a leggyakorlatiasabb és gazdaságosabb stratégia is, az összes cukrozott üdítő és cukrozott ital vízre cserélését jelenti.
A probléma azonban ott jelentkezik, hogy a csapvíz mérgezett alkotóelemekkel van telítve, ilyenek például a fertőtlenítő melléktermékek, a fluorid és a gyógyszergyári termékek, csak, hogy néhányat megemlítsünk.
Mindazonáltal, elengedhetetlenül fontos, hogy a víz elérhető legyen, ha egészséges szeretne maradni, de ez azonban tisztított víz kell legyen.
A víztisztításon kívül van egy másik kérdés is, a lúgos vagy a savas víz fogyasztásának kérdése. Néhány megdöbbentő egészségállítást hangoztatnak a lúgos vízről. De vajon igazak-e ezek a kijelentések?
A többségük nem.
A lúgos víz teóriája dióhéjban annyi, hogy a lúgos (ionizált) víz egy erős antioxidáns, felesleges elektronokkal, melyek megkötik az erekben előforduló veszélyes szabadgyököket. A marketing-szakemberek kijelentik, hogy a lúgos víz korrigálja a túlzott szöveti savasságot, ezáltal megakadályozva, vagy visszafordítva a rákos folyamatokat, ízületi gyulladást és egyéb degeneratív betegségeket.
.Néhány ember kezdeti javulást érzékel, mikor lúgos vizet kezd fogyasztani. Ez leginkább a méregtelenítési folyamatoknak köszönhető, illetve annak, hogy több vizet fogyasztanak.
A méregtelenítés az egyedüli előnye ennek a típusú víznek, és ez az előny csak nagyon RÖVID IDEIG TARTHATÓ FENN ( tovább, mint egy vagy két hét).
A legtöbb vizi állat és növény speciális pH értékre adaptálódott, és még apró változás esetén is elpusztulhatnak. A 4 alatti vagy a 10 feletti pH érték a legtöbb halat elpusztítja, és nagyon kevés állat viseli el a 3 alatti vagy a 11 feletti pH értéket.
Megfigyelve az élő rendszereket, melyek ennyire érzékenyek a pH érték változásaira, nem meglepő, hogy mint élő szervezet, az ivóvize pH értékének változására érzékenyen reagál.
Irányelvek az ivóvize pH értékéhez
Tehát akkor mik a javaslatok az ivóviz optimális pH értékére vonatkozóan?
A WHO egy közel 600 oldalas tanulmányt jelentett meg, melynek címe: Az ivóvíz minőségének irányelvei
Ebben a vastag kötetben azt gondolnánk, mindent megtalálunk az ivóvízról, amit valaha is szerettünk volna, nem?
Hát mindent, KIVÉVE a pH érték ajánlásokat, nincsenek benne egészségre vonatkozó pH érték ajánlások!
Megállapítják, hogy a pH értéknek nincs közvetlen hatása a fogyasztókra, annak ellenére, hogy azt is írják, hogy a pH érték az egyik legfontosabb vízminőségi paraméter.
Javasolják, hogy a víz pH értéke 6,5 és 8,0 közötti legyen, azért, hogy ne rozsdásítsa el a csővezetéket, de NEM beszélnek a test csővezetékéről:
"A lúgosság és a kálcium ellenőrzés hozzájárulnak a víz stabilitásához, és kontroll alatt tartják agresszivitását a csővezetékkel és a háztartási eszközökkel szemben. Ha a rozsdásodást nem minimalizálják, az az ivóvíz fertőződéséhez vezet, és károsan befolyásolja az ízét és kinézetét."
Úgy tűnik a WHO jobban törődik a vízvezeték rendszerrel, mint a saját testünkben lévő vezetékrendszerrel.
Nagy valószínűség szerint az optimális pH értékű víz, melyre terveztek bennünket az valahol a 6,5 és 7,5 pH érték között mozog.
Annak ellenére, hogy a kutatás tisztázta, hogy a lúgos víz a növényekre és állatokra nézve ártalmas, nem sok tanulmány született emberek vizsgálatáról.
A szakirodalom áttekintése során előkerül néhány anekdotaszerű bizonyíték különböző élő organizmusok esetében a pH érték fontosságáról, azonban, ahogyan előre sejtjük, az optimális pH változik, az organizmustól függően.
A tudományos irodalom megemlíti, hogy a pH érték fontos a táplálkozásban és az élet során. Például:
A Michigan-i Állami Egyetem tanulmányozta az üvegházak növekedési közegét (beleértve a közeg pH értékét is), arra a következtetésre jutva, hogy elengedhetetlenül fontos, hogy a közeg pH értéke megfelelően hozzá legyen igazítva a növényhez elültetése előtt. Túl magas pH (magasabb mint 6,5) megnöveli a mikro-tápérték elégtelenséget. Túl alacsony pH (kevesebb mint 5,3) pedig kalcium és/vagy magnézium és/vagy mangán toxicitást okoz.
A tüzet tűzzel olts analógiára a savasságot imádó ráksejteket savval pusztítják.
Vagyis amit szeretnénk egy rákos sejtben, úgy tűnik nem a magas, hanem az alacsony lúgosság.
Tehát az összes ionizáló marketingesnek, akik lúgos vizet javasolnak a rák megelőzésére, fogalmuk sincs arról, hogy a tudományos kutatások milyen eredményre jutottak.
A Nemzeti Rák Intézet egy 2005-ben végzett kutatása alapján, mely újra vizsgálta a C vitamin (aszkorbinsav) rák gyógyításában betöltött szerepét, arra a következtetésre jutott, hogy intravénásan, farmakológiai mennyiségben beadott aszkorbinsav sikeresen elpusztította a rákos sejteket, anélkül, hogy a normális sejteknek ártott volna. Ez egy újabb példa arra, hogy a rákos sejtek érzékenyek a savasságra, míg a lúgosságra nem..
És ha mindig lúgos vizet fogyasztunk, a gyomor savasságát csökkentjük, mely így képtelen lesz megemészteni rendesen az élelmet, melynek egyenes következménye a gyomorfekély kialakulása. Ez kaput nyit a paraziták előretörésének a vékonybélben, és így a fehérje emésztése nem megfelelő módon fog végbemenni. Ez azt is jelenti, hogy több ásványi anyag és táplálék épül be a szervezetbe - tulajdonképpen ezek azok az egészségügyi tünetek, melyek a nagy mennyiségű lúgos vizet fogyasztók esetében megjelennek.
Amit szeretnénk, az a színtiszta víz, víz ami tiszta, egyensúlyban van, egészséges, sem túl savas, sem túl lúgos. Ideálisan a megfelelő pH értékű víz az 7 körül kell legyen, vagyis a semleges értékű. Azaz a 6 és 8 közötti elfogadható.
A világ legegészségesebb vizei, melyek a hegyi források, ténylegesen 6,5 körüli savas pH értékűek, és én abszolút ezeket fogyasztanám, ha valójában elérhetőek lennének számomra.
Ez az "élő víz" mely ugyanúgy élő, ahogy a nyers élelem is "élő élelem".
Az egyik fő ok, amért én mindig a nagy mennyiségű friss, organikus feldolgozatlan élelmiszer fogyasztása mellett kardoskodom, az a biofotonok. A biofotonok a fény legkisebb egységei, és a biológiai organizmusok tárolják és használják őket, többek között mi magunk is. Alapvető energia, és a sejtekbe a biodinamikai élelmiszerek fogyasztása révén kerül bele.
A feldolgozatlan élelmiszerekhez hasonlóan a természetes víz is élő, és tele van biofoton energiával.
Ha tényleg lúgosítani szeretné a szervezetét, akkor a legjobb minőségű vízzel tegye, melyet a zöldségek kifacsarásából nyert ivólé szolgáltathat. A zöld zöldség ivólevek természetes módon normalizálják teste pH értékét.
Ha megkérdezi tőlem, hogy mi az az egy dolog, amit az egészségéért tehet, akkor a válaszom nagyon egyszerű. Kezdjen el ionizált lúgos vizet inni!.
Betegségek gyógyítása
Mindenek előtt pár nem ismert tény:
Az ionizált antioxidáns vizet Japánban gyógyszerré minősítették. Dél-Koreában minden
egészségügyi intézmény alapfelszerelése.
A Kangen Vízzel kapcsolatos rendkívül sok sikeres élménybeszámolót találhatunk. Az alábbi
oldalon igyekeztünk összegyűjteni – teljesség nélkül – a Kangen Víz legismertebb, orvosilag
ellenőrzött betegség megelőző hatásait. A legtöbb ilyen eset hagyományos gyógyszeres orvosi
kezeléssel nem gyógyítható, vagy csak kockázatok és esetleges komoly mellékhatások
figyelembevételével, ami a Kangen Vízzel teljesen természetesen, egyszerűen tünetmentesen
kezelhető.
Hogy hosszabb távon mire képes ez a víz?
Erre egyetlen fotót mutatunk. Az alábbi képen az Enagic cég
vezetője látható egy konferencián. Ő közel 20 éve Kangen vizet iszik. A képen látható másik úr
is 65 éves. Ugye kitalálta melyik Hironari Oshiro a képen?
Kérem fontolja meg a Kangen Víz ivását más javasolt egészség-megőrző módszerek mellett!
Nem kell kockáztatnia a gyógyszeres kezelés esetleges mellékhatásait. Mit veszíthet, amikor
csak vizet iszik? Életünk során, egyébként is a legtöbbet a vízből vesszük magunkhoz, aminek
összetétele és minősége alapvetően meghatározza közérzetünket és egészségünket.
Nagyon fontos, hogy mit iszunk nap mint nap!
A Víz az Élet alapja, benne rejlik az Élet és az Egészség! Pár hónapos Kangen Víz fogyasztással,
akár gyógyszeres kezelés után is általános javulásokat tapasztaltak az alábbi egészségügyi
esetekben:
Acne, Bőrbetegségek, viszketegség
Arthritis
Fekélyek és felfekvések gyógyítása
Nyílt sebek fertőtlenítése, ellátása csupán borogatással
Bakteriális fertőzések Fejbőr ápolása, korpa
Emésztési problémák (Vastagbél tisztítás)
Rákmegelőző hatás, anti-aging
Diabetes
Immunrendszer erősítése,
Egyre többen mondják, hogy „civilizációs betegségeink egyik legveszélyesebb formája a
savasodás. Igazából átlag ember ezt nem is érti, hiszen egy olyan folyamat, ami érzékszerveink
számára láthatatlan. Amit az ember nem lát, azt nem is hiszi el. Olyan ez, mint a műholdas
televízióadás, a műhold jelét nem látjuk, de ha egy készülék, mint például a televízió ezt a jelet
átalakítja egy, az érzékszerveink által érzékelhető jellé, akkor látjuk az adást.
A focirajongók is szokták hallani, hogy egyik-másik sportoló elsavasodik. Csak azt nem értik,
hogy mi az, hogy elsavasodik?
Dr. Lynda Frasetto a Kalifornia Egyetem kutatója pedig éppen a savasodással foglalkozik.
Kutatásai által rájött arra, hogy az emberi szervezet igyekszik adaptálódni a modern élet
kihívásaihoz. A máj és a vese, a szervezet kulcsfontosságú kiválasztó rendszerei, ők harcolnak a
savasodás ellen. Napjaink táplálkozása, stresszes élete azonban olyan mértékű savasodást
eredményez, hogy a szervezet annak érdekében, hogy megvédje a stratégiai fontosságú májat és
vesét, egyszerűen nem engedi a savas hulladékok kiválasztását, hanem zsírral burkolja be, és
tárolja, hogy egyszer majd kezd vele valamit. Azonban ahogy a legutóbbi 1.000 emberrel végzett
kutatás bizonyította, a koleszterol és a kristályos húgysav sosem lesz feldolgozva, hanem csak