Az ION pH9 - pH9,3 többszörösen szűrt, csírátlanított, lúgosított ivóvízcsalád garantáltan öregbíteni fogja és megszolgálja hírnevét, fontos élettani, jobbító hatásának köszönhetően. Maga a víz egy speciális technológiának köszönhetően van lúgosítva, minek következtében a savas komponens került eltávolításra belőle.
A legtöbb, a szervezetbe bevitt étel a zöldségek kivételével savas pH-jú anyagra bomlik le. Az anyagcsere folyamán testünk is folyamatosan savakat termel: húgysav, ecetsav, tejsav, szénsav…
Az emberi szervezet azonban enyhén lúgos tartományban működik jól. Ha a savszint túl magas, akkor a testünk nem lesz képes a savak kiválasztására és elraktározza őket a test szöveteibe ( zsírszövetben: a zsír a savat megköti, ezért nehezen engedi, hogy megszabaduljunk tőle, elhízás (!), stb.
Nagyon jó savlekötő anyag még a kalcium, ezért különféle szervekből, csontokból, fogakból kioldja azt, így ez csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Amikor már nincs mivel lekötni a túl sok savat, jönnek a fontosabb szervek károsodásai.
Az elsavasodott testben elszaporodnak a paraziták ( baktériumok, vírusok, gombák, Candida ), amelyek szintén elkezdenek savakat, méreganyagokat termelni, amelyeket a szervezetünkbe ürítve még tovább rontják a helyzetet.
A következő betegségekben a legtöbb esetben kimutatható az elsavasodás: diabétesz, csontritkulás, reuma, fekélyek, gyomorégés, allergia, ekcéma, érelmeszesedés, magas vérnyomás, hőhullám, májproblémák, hajhullás, erős testszag, alvászavar, bőrbetegségek, depresszió, emésztési zavarok, köszvény, szívinfarktus, rák.
remekül támogatják a test egyensúlyi helyzetének helyreállítását, a sav-bázis egyensúly visszanyerését.
Testünk csekély ingadozástól eltekintve 7,35-7,45 közötti pH értéket tart fenn a vérben. Ha ez az érték akár egy kicsivel is alacsonyabb lenne, meghalnánk. Tehát az életünk attól függ, hogy a testünk maradjon az enyhén lúgos kémhatású tartományban. A test sav-bázis háztartásának kiegyenlítése képezi egészségünk egyik alapját.
A sav-bázis egyensúly eltolódása elpusztítja az emberi sejteket. Az anyagcsere-folyamat következtében folyamatosan savak keletkeznek a testben, pl.: húgysav, szénsav, tejsav, ecetsav, sőt sósav. Az egészséges vesék igyekeznek kiüríteni a romboló hatású savakat. Ezek még a követ és a fémet is képesek szétroncsolni. Ha benn maradnak a testünkben és nem semlegesítik őket a bázisok, menthetetlenül a legkülönfélébb betegségekhez vezetnek.
A sok bosszúság, a stressz tovább növelik a savak mennyiségét. Illetve az is, ha valaki állandóan rosszkedvű, negatívan gondolkodik és pesszimista beállítottságú. Minden negatív gondolat befolyásolja immunrendszerünk működését. A test bázisokat (savlekötő anyagot), von ki a kötőszövetből, a fogakból és a csontokból, így próbálja semlegesíteni a savfelesleget.
A csontokban lévő kalcium az egyik legjobb savlekötő anyag, ezért az elsavasodott test kioldja a kalciumot és nem csak a csontokból, hanem a fogakból (fogszuvasodás) és a porcokból is. Ennek következtében a porcokból valami kristályos „smirgli” marad, amely elkoptatja az ízületeket. De reumát, köszvényt, arthrosist, csigolya deformációkat stb. is okozhat, így állandó fájdalmakhoz vezethet.
Az elsavasodott szövetekben romlanak a vér áramlási jellemzői is, a vörösvérsejtek mindjobban elveszítik rugalmasságukat, savmerevség lép fel és már nem tudják átjárni a kapillárisokat ( a finom hajszálereket ), eltömítik azokat, ami a szövetek elégtelen ellátásához és oxigénhiányhoz vezet. Ha túl sok sav kötődik a vörösvértestekhez, azok nem tudják megfelelő módon felvenni az oxigént és a test oxigénhiányban szenved még akkor is, ha a tüdők elegendő oxigént kínálnak neki. Akadozni kezd a melléktermékeknek a sejtekből való elszállítása is, míg végül a sejtek megfulladnak a saját hulladékukban. A szövetek szétroncsolódnak. A fokozódó elsalakosodás miatt a szervezet a vérnyomás emelésével próbál javítani a helyzeten, hogy ellensúlyozza az erek nehezebb átjárhatóságát.
A bázisoknak (lúgoknak ) kettős szerepük van:
Savakat a test maga is termel – pl.: gyomorsav. Bázisokat ( lúgokat ), azonban kizárólag a táplálékkal vehetünk magunkhoz és folyamatosan el is használjuk azokat. Ezen kívül túl kevés alkalmat adunk a szervezetünknek arra, hogy természetes módon szabaduljon meg a savaktól, keveset iszunk és túl keveset mozgunk. E miatt túl kevés savat lélegzünk ki a tüdőnkön, ráadásul az oxigénhiány további savak termelődéséhez vezet. A test a krónikus vitamin- és nyomelem-hiány miatt is savakat képez, mert nem tud befejezni bizonyos anyagcsere-folyamatokat.
A test acidózisa (elsavasodása), a rák kialakulásának egyik alapja is, amelynek mindig elsavasodott, oxigénszegény közegre van szüksége.
A túlsavasodás számtalan panaszt eredményezhet. Az ember elcsigázottnak érzi magát, krónikus fáradtság gyötri és csak nagyon lassan piheni ki magát, akkor sem teljesen. A bőr hajlamos az ekcémára, az orr és a szem irritációval reagál és tisztázatlan eredetű, egyre erősödő fájdalmak jelentkeznek.
A reggeli vizelet pH-értékének meghatározása ellenben diagnosztikailag szinte pontosan visszatükrözi a szövetek állapotát, valamint egyszerűen és olcsón elvégezhető. Ha a reggeli vizelet pH-érték 7-nél kisebb (pl.: 6-os vagy 5-ös), a testet pótlólagosan bevitt bázisokkal KELL tehermentesíteni. Azt érdemes tudni, hogy a pH5 folyadék savtartalma tízszer magasabb, mint a pH6-osé és százszor(!) magasabb, mint a pH7-esé.
A vesék csak a vízben oldott savakat tudják kiválasztani, amihez elegendő mennyiségű víz kell, ezért olyan fontos a tisztulás során, hogy naponta legalább 2-3 liter vizet igyunk. Egy kis szelet sült hús mintegy 5 gramm húgysavat tartalmaz. A testnek 6-8 liter vízre van szüksége egyetlen gramm húgysav hígításához és lebontásához.
Ha túl sok sav kerül a belekbe, azok nem hajlandók felvenni a táplálékot és hasmenés útján eltávolítják a testből. Ha valaki kizárólag érett gyümölcsökkel és friss zöldségekkel táplálkozik és nem iszik alkoholt vagy kávét, annak nem kell aggódnia a túlsavasodás miatt. Testünkben azonban elsősorban akkor lép fel erős túlsavasodás, ha fehérjét, tehát a húst a halat, a szárnyasokat, a tojást és a tejterméket SZÉNHIDRÁTOKKAL, például krumplival, rizzsel, tésztával, vagy kenyérrel együtt fogyasztjuk.
Ide tartozik a különböző szénsavas italok fogyasztása is. „De hiszen ez teljesen normális” és ez igaz is, csakhogy ettől ez még nem helyes. Éppen ezért a savakat kompenzálni kell kívülről, étel, vagy ital formájában, bevitt bázisokkal, amire tökéletesen alkalmas a lúgos víz fogyasztása, amiből a napi minimum 2-3 litert kellene meginni ahhoz, hogy legyen elegendő bázis a szervezetben bent rekedt savak közömbösítéséhez.
A túlsavasodás nem csak a test egészségi állapotára van katasztrófális hatással, hanem a kedélyállapotra is. A zavar következtében kihunyhat az életöröm, sőt, akár depresszíó is jelentkezhet. A savtalanítás folyamán gyakran váratlan, nagyon kellemes javulásról számolnak be az érintettek. Savtalanítás után az ember jobban reagál a napozásra is, mert csökken az UV sugarakkal szembeni érzékenység. A természetben a savas esők okozta elsavasodás jelenti a legnagyobb problémát. 5-ös pH-érték esetén elpusztulnak a tavakban a halak, mert a sav halált jelent.
Az elsavasodás egyik kísérő jelensége a Candida albicansokozta, egyre elterjedtebb gombás megbetegedések. Az ezekből a gombákból kiszabaduló méreganyagok további károsodást okoznak a testben, elsősorban a májat és az agysejteket terhelik meg és károsítják.
Az elsavasodott test első osztályú táptalaj nem csak gombák, hanem baktériumok és egyéb kórokozók számára is. A gombákon kívül ezek is savakat, méreganyagokat, salakanyagokat termelnek, ürítenek és választanak ki, amik krónikus fáradtságot, allergiát, emésztési zavarokat, fejfájást, bőr- és ízületi problémákat okozhatnak és a sejtjeink hozzáidomulását, megváltozását idézik elő.
Innen már csak egy lépés és kialakulhat a rákos elfajulás.
A szervezetnek szüksége van zsírra ( a bőr alatti zsírréteg, az erek falára lerakódott koleszterin), mert a zsír a savakat megköti, ezért nyilvánvalóan mindent elkövet az elsavasodott testünk, hogy ne tudjunk megszabadulni a felhalmozott savlekötő anyagától, a zsírtól. Ellenkező esetben veszélybe sodródna testünk. Ezért tudnak olyan nehezen fogyni az elsavasodásban szenvedő emberek.
A legfontosabb, amit ezzel a tájékoztatóval szerettem volna átjuttatni Önnek, a következő:
Magyarázat:
További betegségek felsorolása (ezeknél a legtöbb esetben, de nem kizárólagosan kimutatható az elsavasodás): magas vérnyomás, alvászavar, asztma, bőrbetegségek, depresszió, érelmeszesedés, gombás fertőzések, fekélyek, gyomor problémák, idegrendszeri problémák, RÁK!... a lista koránt sem teljes.
(Kurt Tepperwein: Savtalanítás – műve alapján)
Dr. Robert O. Young a magyarul is megjelent Ph Csoda könyv szerzője, valamint huzamosabb ideje ionizált lúgos vizet fogyasztó emberek mutatják be az ionizált víz hatását. A jupiter vízionizáló készülékek működését. Ha nemzetközileg elismert orvosok és mikrobiológusok véleményére vagy kiváncsi, miért érdemes ionizált vizet inni, akkor pont neked készült! Teljesen ingyenes, hála az amerikai képviselet nek. Számítógépes animációkkal teszi még látványosabbá a bemutatót. Elkészítettük hozzá a magyar szinkront.
A Kangen Víz Típusai
A Kangen vízgyártó egység, elektrolízis által, a lúgos és a savas vizet különválasztja. A lúgos víz és a savas víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)
AZ ERŐS KANGEN VÍZ – pH értéke 11,5 vagy ennél több
FIGYELEM! Ez nem ivóvíz!!!
Tulajdonságok:
Az Erős Kangen Víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több háztartási kemikáliát is.
Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:
ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA – egyszerűen csak áztassa Erős Kangen vízbe az evésre, főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található növényvédőszer és rovarírtószer maradványoktól, amit egyébként megenne.
TAKARÍTÁS - konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás, beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.
PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA – a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén levő pecsétek, vízkő eltávolítására.
MOSOGATÁS – az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni. Csökken az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Kangen vízzel öblíti az edényeket.
KÍMÉLETESSÉG - a környezetre és az Ön kezére nem ártalmas, mivel víz.
Elérhetőség:+36703958777
AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5
EZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IVÓVÍZ!!!
A vizet a következőkre lehet használni:
állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első években szervezetük még a kezdeti lúgos állapotban van.
További alkalmazások:
LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet “szabadgyökök nélküli víznek” nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Kangen vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta szagát. Ha Kangen vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
RIZS - használja a Kangen vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz.
KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Kangen víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni, ha Kangen vizet használ!
LEVESEK ÉS ÉTELEK – a Kangen vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek.
NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A Kangen víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Kangen víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A Kangen víz, stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb megoldás, ha csak fogyasztja a Kangen vizet.
A TISZTA VÍZ – pH 7,0
IVÓVÍZ. Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem
savas, és nem antioxidáns. A tiszta vizet használhatja bébitápszerek elkészítéséhez, illetve a gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a bébitápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.
A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ – pH 4,0-6,0
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok:
A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:
AZ ARC LEMOSÁSÁRA – a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.
A HAJ ÁPOLÁSÁRA – hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb csillogást biztosit és csökkenti a haj összekócolódását.
FÜRDŐVÍZNEK- fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas vizet, friss és rugalmas lesz tőle.
AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA – spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.
A BAB MEGFŐZESÉRE – a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek. Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb ízhatást ér el.
A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA – a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. hagyja azokat 1-2 óráig ázni. Bizonyos makacs szennyeződésekre az Erős Kangen víz javasolt.
TAKARÍTÁSRA – a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettről és csempékről.
AZ ERŐS SAVAS VÍZ – pH 2,6 vagy kisebb
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok: Az Erős savas víz kitűnő fertőtlenítő és Anti-bakteriális hatással rendelkezik. Kiírtja az Összes ismert baktérium fajtát, amellyel kapcsolatba lép.
Használja a vizet:
TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE – kések, konyhai eszközök, darálógépek, konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít. Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet használnánk, először egy Erős Kangen vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága miatt, a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.
HIGÉNIA – Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
FERTŐTLENÍTÉS – Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező üveget. Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az Amerikai Egyesült Államokban.
Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony kezelésére
Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló Elérhetőség:+36703958777
A közmondás szerint „az vagy, amit megeszel"
ban minden harmadik háztartás rendelkezik olyan berendezéssel, amely minőségi, gyógyhatású vizet produkál. Szeretne a japán csoda részese lenni?. Jó lenne egy gyógyforrás az Önkonyhájában?
Antioxidáns védelem nélkül a szabadgyökök korai öregedést és betegségeket okoznak. A Kangen víz első rangú antioxidáns forrás, mely hatékonyan semlegesíti a káros szabadgyököket.
Ön hol tartban? c
elsavasodásban?
Elérhetőség:+36703958777
SEJTSZINTŰ HIDRATÁLÁS Ön meg tud inni napi 2-3 liter vizet? Tudja, hogy miért okozhat ez hatalmas gondot az ásványvíz vagy a csapvíz esetében? A KANGENTM víz 3-7 molekulájú csoportokat (mikro klasztereket) képez, szemben az ásvány vagy csapvíz 20-50 molekulájú szerkezetével. Ezeknek az egyedülálló apró molekula csoportoknak köszönhetően a Kangenvíz rendkívül könnyen felszívódik és sejtszinten hidratál. MÉREGTELENÍTÉS A Kangen“ víz kíméletes vastagbél tisztító hatásával rendkívüli módon elősegíti a méregtelenítést, és a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását.
A Kangen"
a 35 éves Enagic Inc, japán vállalat
bejegyzett és levédett
védjegye. A berendezés orvosi tisztaságú titanium és platina felhasználásával készült, ezzel biztosítva kimagasló
tulajdonságait akár évtizedeken keresztül.
Venne Ön más gépet, ha a legjobbat is megszerezheti?
CENAGIC
C-ENAGIC
Mindez lehetséges! Ma már Ön is élvezheti saját otthonában az orvosi minőségű Kangen“ víz berendezés által nyújtott lehetőségeket. A "Kangen" japán szó, jelentése ,„vissza az eredetihez", de a szót arra is használják, hogy valami tisztát, egészségeset fejezzenek ki vele.
CENAGIC
LÚGOSÍTÁS, FIATALÍTÁS Vérünk lúgosságát 7.35 és 7.45 pH érték között kell tartani szervezetünk egészsége érdekében. A Kangenvíz 8,5-9,5 pH lúgos tartományával hozzájárul szervezetünk természetes lúgosításához úgy, hogy közben nem kell lemondania kedvenc ételeiről sem.
Elérhetőség:+36703958777Szeretne On is sokáig egészségesen élni? Jó lenne, ha megőrizhetné fiatalságát?
EGÉSZSÉG - ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos irányába mozdul el. A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os ember esetén 2.4 – 4-0 liter Kangen vizet jelent naponta.) A kalciumszint az optimális érték felé fog tartani. Ez csökkenti az ingerlékenységet, és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi
Fontos tisztázni a megrendelés elött, hogy milyen minőségi elvárásaink vannak a tisztított vízzel kapcsolatban.
A háztartási víztisztítás (vízszűrés) alaptermékei a következőek kategóriákba sorolva. Az egyszerű választhatóság miatt fő kategóriákba rendeztük az eltejedt víztisztító berendezéseket. Kínálatunkban az asztali víztisztító berendezésektől kezdve, a felső kategóriás, tartály nélküli, átfolyós rendszerű (nem összetévesztendő a by-pass szelepes lebutított változattal) ozmózis víztisztító berendezések is megtalálhatóak.
Kérjük figyelmesen válasszon a víztisztító berendezések közül, mert kínálatunkban eltérő szűrési minőségű berendezések vannak. Természetesen minden víztisztító termékünk kiválló minőségű, csak szűrési képességük eltérő a kategóriája jelegzetessége szerint.
A Kangen Víz Típusai
A Kangen vízgyártó egység, elektrolízis által, a lúgos és a savas vizet különválasztja. A lúgos víz
és a savas víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két
vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt
lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH
összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)
AZ ERŐS KANGEN VÍZ – pH értéke 11,5 vagy ennél több
FIGYELEM! Ez nem ivóvíz!!!
Tulajdonságok:
Az Erős Kangen Víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több
háztartási kemikáliát is.
Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:
ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA – egyszerűen csak áztassa Erős Kangen vízbe az evésre,
főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található
növényvédőszer és rovarírtószer maradványoktól, amit egyébként megenne.
TAKARÍTÁS - konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás,
beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.
PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA – a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen
más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén
levő pecsétek, vízkő eltávolítására.
MOSOGATÁS – az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni. Csökken
az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Kangen vízzel öblíti
az edényeket.
KÍMÉLETESSÉG - a környezetre és az Ön kezére nem ártalmas, mivel víz.
AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5
EZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IVÓVÍZ!!!
A vizet a következőkre lehet használni:
EGÉSZSÉG - ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos
irányába mozdul el. A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való
elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly
kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os ember esetén 2.4 – 4-0 liter Kangen vizet
jelent naponta.) A kalciumszint az optimális érték felé fog tartani. Ez csökkenti az
ingerlékenységet, és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi
állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első
években szervezetük még a kezdeti lúgos állapotban van.
További alkalmazások:
LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt
és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet “szabadgyökök nélküli víznek”
nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a
vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Kangen vízzel. Megváltoztatja a
brokkoli, hagyma és káposzta szagát. Ha Kangen vízben főzi meg ezeket, kevesebb
fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
RIZS - használja a Kangen vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű,
egészségesebb rizs lesz.
KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Kangen
víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az
íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni,
ha Kangen vizet használ!
LEVESEK ÉS ÉTELEK – a Kangen vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos
azok számára, akik kevés sót igényelnek.
NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A Kangen víz
meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Kangen víz,
ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A Kangen víz, stimulálja
a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a
vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és
használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb
megoldás, ha csak fogyasztja a Kangen vizet.
A TISZTA VÍZ – pH 7,0
IVÓVÍZ. Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem
savas, és nem antioxidáns. A tiszta vizet használhatja bébitápszerek elkészítéséhez, illetve a
gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a
bébitápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.
A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ – pH 4,0-6,0
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok:
A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:
AZ ARC LEMOSÁSÁRA – a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti
az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon
meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.
A HAJ ÁPOLÁSÁRA – hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb
csillogást biztosit és csökkenti a haj összekócolódását.
FÜRDŐVÍZNEK- fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A
savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas
vizet, friss és rugalmas lesz tőle.
AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA – spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána
kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.
A BAB MEGFŐZESÉRE – a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek.
Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb ízhatást ér el.
A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA – a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. hagyja
azokat 1-2 óráig ázni. Bizonyos makacs szennyeződésekre az Erős Kangen víz javasolt.
TAKARÍTÁSRA – a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettről és
csempékről.
AZ ERŐS SAVAS VÍZ – pH 2,6 vagy kisebb
FIGYELEM! Ez a víz nem iható!
Tulajdonságok: Az Erős savas víz kitűnő fertőtlenítő és Anti-bakteriális hatással rendelkezik.
Kiírtja az Összes ismert baktérium fajtát, amellyel kapcsolatba lép.
Használja a vizet:
TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE – kések, konyhai eszközök, darálógépek,
konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít.
Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet
használnánk, először egy Erős Kangen vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága
miatt, a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.
HIGÉNIA – Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
FERTŐTLENÍTÉS – Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező
üveget. Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az Amerikai
Egyesült Államokban.
Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony kezelésére
Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló
A pH őrület rengeteg embert téveszt meg; sokan azért nyakalják a lúgosított vizet, mert biztosak abban hogy ezzel megóvják magukat a ráktól és hasonló betegségektől
A tiszta víz a jó egészség alapköve. A teste legnagyobb része vízből áll, ezért a folyamatos vízbevitel is az alapvető funkciók működésének feltétele.
Mindenki számára ismert tény, hogy a legtöbb vízforrás szennyezett, de óriási bizonytalanság van azon a téren, hogy milyen típusú víz fogyasztása óvja a legjobban az egészséget, és melyik otthoni vízkezelő rendszer eredményezi a legjobb ivóvizet.
Manapság túl sok ember elsődleges folyadékbevitele a cukrozott üdítőkre épül a tiszta víz helyett, ezért egész nemzetek egészsége van veszélyeztetve.
Az Egyesült Államokban az elsődleges kalóriaforrás jelenleg a cukrozott üdítőkben található magas fruktóz tartalmú kukorica szirup. Az amerikai lakosság átlagban heti majdnem 4 liter cukrozott üdítőt iszik meg, és ez a brutális mennyiségű fruktóz bevitel az elhízás és a krónikus degeneratív betegségek legfőbb okozója az országban.
Az elhízással és a krónikus betegségekkel szembeni leghatékonyabb harcmodor, mely egyben a leggyakorlatiasabb és gazdaságosabb stratégia is, az összes cukrozott üdítő és cukrozott ital vízre cserélését jelenti.
A probléma azonban ott jelentkezik, hogy a csapvíz mérgezett alkotóelemekkel van telítve, ilyenek például a fertőtlenítő melléktermékek, a fluorid és a gyógyszergyári termékek, csak, hogy néhányat megemlítsünk.
Mindazonáltal, elengedhetetlenül fontos, hogy a víz elérhető legyen, ha egészséges szeretne maradni, de ez azonban tisztított víz kell legyen.
A víztisztításon kívül van egy másik kérdés is, a lúgos vagy a savas víz fogyasztásának kérdése. De vajon igazak-e ezek a kijelentések?
.
A lúgos víz teóriája dióhéjban annyi, hogy a lúgos (ionizált) víz egy erős antioxidáns, feelyek megkötik az erekben előforduló veszélyes szabadgyököket. Alesleges elektronokkal, m marketing-szakemberek kijelentik, hogy a lúgos víz korrigálja a túlzott szöveti savasságot, ezáltal megakadályozva, vagy visszafordítva a rákos folyamatokat, ízületi gyulladást és egyéb degeneratív betegségeket.
Houston Tomasz-szal 10 éve dolgozik a víztisztítási iparban. További két másik szakértőt is megkérdeztem a témában, és mindketten egyetértettek abban, hogy az ionizáló készülékek, melyek lúgos vizet állítanak elő, a legjobb választások.
A mindent gyógyító "csodavízről"
Mikor a Facebook oldalamra beírtam, hogy Houstonnal riportot készítek, és kérdésekre lenne szükségem, a leggyakoribb az volt, hogy igyunk-e lúgos vizet.
A legtöbb lúgos víz rajongó meg van arról győződve, hogy a lúgos víz gyógyereje párját ritkító. Az én választásom és felelősségem pedig az, hogy mondjam el az igazságot egy olyan rendszerről, amelynek egészségvédő hatásában sokan hisznek
.
Elérhetőség:+36703958777
Kétségem sincs afelől, hogy sok ember, ahogy elkezdi fogyasztani a lúgos vizet, javulni kezd az egészségi állapota, de hiszem, hogy ennek teljesen más okai vannak, és hosszú távon ez semmiképp sem egészséges stratégia, ezért erősen javaslom, hogy mindenki kerülje el a lúgos víz ionizátorokat.
Néhány ember kezdeti javulást érzékel, mikor lúgos vizet kezd fogyasztani. Ez leginkább a méregtelenítési folyamatoknak köszönhető, illetve annak, hogy több vizet fogyasztanak.
A méregtelenítés az egyedüli előnye ennek a típusú víznek, és ez az előny csak nagyon RÖVID IDEIG TARTHATÓ FENN .
Kifejtem hosszabban, hogy mi is tulajdonképpen a lúgos víz, azonban előtte néhány alapvető gondolatot szólok a vízről és tulajdonságairól.
Víztípusok, melyek elérhetők mindenki számára
.
Következőkben néhány definiciót közlök a különféle vizek típusáról:
Desztillált víz: Felforralt víz, melyet elpárologtattak, majd a párát cseppfolyósították. Ásványokat már nem tartalmaz.
Palackozott víz: Ez a víz jellemzően forrásból származik, vagy fordított ozmózisos tisztításon átesett víz. Azonban néhány márka csak szimplán csapvíz, melyet esetleg még nem is szűrt.
Ionizált víz vagy lúgos víz: Elektrolízis módszerével lúgos és savas elemeire bontott víz, mely a magnézium és kálcium ionok természetesen előforduló elektromos töltéseire hagyatkozik; az ivóvíz iparban az ionizált víz az olyan lúgos víz, melynek a pH értéke nagyobb mint 7.
Ionmentes vagy ásványisó mentes víz: olyan víz, melyben az ásványi ionokat (sók, mint például a nátrium, kalcium, vas, réz, klorid és bromid) kivonták, olyan módon, hogy a vizet elektromosan feltöltött gyantával hozták kapcsolatba, és ezáltal a sók megkötődtek.
A test, vagy a víz savasságának, vagy lúgosságának elve a pH skála alapján van meghatározva. Ennek következtében fontos megértenünk a pH alapvető elméletét.
A pH a hidrogén ionok koncentrációjának egyszerű mértékegysége. Valójában a pH egy rövidítés, melynek jelentése hidrogénion-kitevő. Minél magasabb a folyadék pH értéke, annál kevesebb szabad hidrogén iont tartalmaz, míg minél alacsonyabb a pH értéke, annál több szabad hidrogén iont tartalmaz. Egy pH egység tízszeres ion koncentráció változást jelent, például tízszer annyi hidrogén ion található egy 7-es pH értékű folyadékban, mint egy 8-as pH értékűben.
A pH skála 0-tól 14-ig mozog és a 7-es pH érték a semleges.
Minden ami 7-es pH érték alatti, savasnak tekintjük, például az akkumulátor sav az egyik legerősebb, 1 körüli, míg minden ami 7-es pH fölötti, lúgos (vagy bázikus), a lúg a skála tetején, mely 13 körüli.
A Földünkön fellelhető természetes víz 6,5-9,0 pH érték között mozog, az őt körbevevő talajtól és vegetációtól, évszakos változásoktól és az időjárástól, és még a napjárástól is függően. Az emberi tevékenységek tovább befolyásolják a pH értéket a mérgező, ipari szennyező tevékenységgel.
A legtöbb vizi állat és növény speciális pH értékre adaptálódott, és még apró változás esetén is elpusztulhatnak. A 4 alatti vagy a 10 feletti pH érték a legtöbb halat elpusztítja, és nagyon kevés állat viseli el a 3 alatti vagy a 11 feletti pH értéket.
Megfigyelve az élő rendszereket, melyek ennyire érzékenyek a pH érték változásaira, nem meglepő, hogy mint élő szervezet, az ivóvize pH értékének változására érzékenyen reagál.
Irányelvek az ivóvize pH értékéhez
Tehát akkor mik a javaslatok az ivóviz optimális pH értékére vonatkozóan?
A WHO egy közel 600 oldalas tanulmányt jelentett meg, melynek címe: Az ivóvíz minőségének irányelvei
Ebben a vastag kötetben azt gondolnánk, mindent megtalálunk az ivóvízról, amit valaha is szerettünk volna, nem?
Hát mindent, KIVÉVE a pH érték ajánlásokat, nincsenek benne egészségre vonatkozó pH érték ajánlások!
Megállapítják, hogy a pH értéknek nincs közvetlen hatása a fogyasztókra, annak ellenére, hogy azt is írják, hogy a pH érték az egyik legfontosabb vízminőségi paraméter.
Javasolják, hogy a víz pH értéke 6,5 és 8,0 közötti legyen, azért, hogy ne rozsdásítsa el a csővezetéket, de NEM beszélnek a test csővezetékéről:
"A lúgosság és a kálcium ellenőrzés hozzájárulnak a víz stabilitásához, és kontroll alatt tartják agresszivitását a csővezetékkel és a háztartási eszközökkel szemben. Ha a rozsdásodást nem minimalizálják, az az ivóvíz fertőződéséhez vezet, és károsan befolyásolja az ízét és kinézetét."
Úgy tűnik a WHO jobban törődik a vízvezeték rendszerrel, mint a saját testünkben lévő vezetékrendszerrel.
Nagy valószínűség szerint az optimális pH értékű víz, melyre terveztek bennünket az valahol a 6,5 és 7,5 pH érték között mozog.
Lúgossági kutatás I: flóra és fauna
Annak ellenére, hogy a kutatás tisztázta, hogy a lúgos víz a növényekre és állatokra nézve ártalmas, nem sok tanulmány született emberek vizsgálatáról.
A szakirodalom áttekintése során előkerül néhány anekdotaszerű bizonyíték különböző élő organizmusok esetében a pH érték fontosságáról, azonban, ahogyan előre sejtjük, az optimális pH változik, az organizmustól függően.
A tudományos irodalom megemlíti, hogy a pH érték fontos a táplálkozásban és az élet során. Például:
A Michigan-i Állami Egyetem tanulmányozta az üvegházak növekedési közegét (beleértve a közeg pH értékét is), arra a következtetésre jutva, hogy elengedhetetlenül fontos, hogy a közeg pH értéke megfelelően hozzá legyen igazítva a növényhez elültetése előtt. Túl magas pH (magasabb mint 6,5) megnöveli a mikro-tápérték elégtelenséget. Túl alacsony pH (kevesebb mint 5,3) pedig kalcium és/vagy magnézium és/vagy mangán toxicitást okoz.
Ha kertész vagy, akkor a pH érték környezeti hatásait könnyen észreveheted. Ha a pH alacsony, a hortenziád rózsaszin, de ha a pH magas, kék színű virágokat kapsz. (http://www.edenkert.hu/diszkert/diszfak-es-cserjek/miert-kekul-a-hortenzia/794/ )
De mi a helyzet velünk, kétlábúakkal?
Lúgossági kutatás II: emberek
Rengeteg vita látott napvilágot, miszerint a rákkal való hatékony küzdelemben segítségünkre lehet a testünk lúgossá tétele. Természetesen azonnal az érdeklődés középpontjába került a kérdés, ahogy a rák járvánnyszerű méreteket öltött az utóbbi években (más krónikus vagy munkaképtelenséget okozó betegséggel együtt), miközben szervezetünk egyresavasabbá vált a feldolgozott ételeknek köszönhetően.
A lúgosítás előnyeivel kapcsolatos tudományos kutatások azonban egyáltalán nem meggyőzőek.
Úgy tűnik a pH érték jelentős hatással van a sejt mitokondriumára:
.
Néhány tudományos vizsgálat abszolút ellenzi a lúgosítást, leginkább a rák megelőzése vagy gyógyítása esetében.
Robert Gilles szerint, aki a tumorok kialakulását és a savasságot kutatta, a tumorok természetükből adódóan savassá teszik magukat, még egy lúgos sejtszerkezetben is. Magyarul saját savasságukat alakítják ki.
Tudósok, akik olyan rákellenes szert próbálnak meg kifejleszteni, mely a tumor sejteket szelektíven elpusztítja azáltal, hogy beavatkozik a sejtszintű de az erősen savasak igen.
A tüzet tűzzel olts analógiára a savasságot imádó ráksejteket savval pusztítják.
Vagyis amit szeretnénk egy rákos sejtben, úgy tűnik nem a magas, hanem az alacsony lúgosság.
Tehát az összes ionizáló marketingesnek, jól teszik lúgos vizet javasolnak a rák megelőzésére, a tudományos kutatások erre az eredményre jutottak.
A Nemzeti Rák Intézet egy 2005-ben végzett kutatása alapján, mely újra vizsgálta a C vitamin (aszkorbinsav) rák gyógyításában betöltött szerepét, arra a következtetésre jutott, hogy intravénásan, farmakológiai mennyiségben beadott aszkorbinsav sikeresen elpusztította a rákos
Napnál is világosabb, hogy a lúgosság és a rák kapcsolatát teljesen leegyszerűsítették, túl korai következtetéseket vontak le, és természetesen leginkább azok, akik a félelemre alapozva profitálni akartak ebből a helyzetből.
A végső következtetés az, hogy a lúgos víz igen is a rák csodás ellenszere.
Az egyensúly a kulcsa mindennek
Mint minden más dologgal is így van, végső soron az egyensúly a helyes út.
A túl savas, vagy túlságosan lúgos víz az emberi egészségre ártalmas, és táplálkozási egyensúly felborulásához vezethet. Ezt igazolta egy svéd kútvíz tanulmány is, melyben bizonyították, hogy mindkét extrém pH egészségügyi problémákat okoz.
A testünket egyszerűen arra tervezték, hogy folyamatosan erősen lúgos vizeket fogyasszon.
Ezért azt gondolom, legjobb módszer az, ha NAGYON óvatosak vagyunk, ha olyan alapvető dologról van szó, mint a mindennapi vízfogyasztásunk. Ha tévedünk, súlyos károkat okozhatunk magunknak.
Annak már van értelme, ha arra vagyunk tervezve, hogy természetes vizeket igyunk, ami kizárja a 8 vagy magasabb pH értékű lúgos vizeket.
És ha mindig lúgos vizet fogyasztunk, a gyomor savasságát csökkentjük, mely így képes lesz megemészteni rendesen az élelmet, melynek egyenes következménye az egészség kialakulása. Ez azt is jelenti, hogy több ásványi anyag és táplálék épül be a szervezetbe - tulajdonképpen ezek azok az egészségügyi tünetek, melyek a nagy mennyiségű lúgos vizet fogyasztók esetében megjelennek.
A lúgosság még további hátránya az is, hogy antibakteriális hatással rendelkezik, így herehozhatja a szervezet hasznos baktérium kultúrájának egyensúlyát.
Az élő víz
Amit szeretnénk, az a színtiszta víz, víz ami tiszta, egyensúlyban van, egészséges, sem túl savas, sem túl lúgos. Ideálisan a megfelelő pH értékű víz az 7 körül kell legyen, vagyis a semleges értékű. Azaz a 6 és 8 közötti elfogadható.
A világ legegészségesebb vizei, melyek a hegyi források, ténylegesen 6,5 körüli savas pH értékűek, és én abszolút ezeket fogyasztanám, ha valójában elérhetőek lennének számomra.
Ez az "élő víz" mely ugyanúgy élő, ahogy a nyers élelem is "élő élelem".
Az egyik fő ok, amért én mindig a nagy mennyiségű friss, organikus feldolgozatlan élelmiszer fogyasztása mellett kardoskodom, az a biofotonok. A biofotonok a fény legkisebb egységei, és a biológiai organizmusok tárolják és használják őket, többek között mi magunk is. Alapvető energia, és a sejtekbe a biodinamikai élelmiszerek fogyasztása révén kerül bele.
A feldolgozatlan élelmiszerekhez hasonlóan a természetes víz is élő, és tele van biofoton energiával.
Ha tényleg lúgosítani szeretné a szervezetét, akkor a legjobb minőségű vízzel tegye, melyet a zöldségek kifacsarásából nyert ivólé szolgáltathat. A zöld zöldség ivólevek természetes módon normalizálják teste pH értékét.
Gondolom nem szívesen fogyasztana döglött élelmiszert, akkor miért fogyasztana romlott vizet?
A víz ionizátorok NEM szűrők!
Nagyon fontos megértenünk, hogy a víz ionizátorok semmilyen módon nem tisztítják meg az ivóvizet. Sokaknál maximum szén alapú szűrőrendszer van beépítve, mivel a fordított ozmózison alapuló, vagy a desztillált vizet előállító rendszerek nem teszik lehetővé a lúgos víz előállítását.
Ha semmilyen módon nem tudom meggyőzni a fenti információval, hogy vásároljon ionizáló készüléket, akkor legalább a vize szűrőrendszerét érdemes megvizsgálnia.
Ez a cikk csupán az ionizáló készülékekkel és a lúgos vízzel foglalkozik.
A testünk pH értékének optimalizálása: vissza az alapokhoz
Az átlagos amerikai (és magyar is - a ford. megjegyzése) élelmiszer tele van cukorral és feldolgozott ételekkel, mely megakadályozza testünket abban, hogy optimális pH értéket beállítsa. Bár a testünknek megvan a megfelelő képessége arra, hogy a pH értéket beállítsa, sokan valószínűleg folyamatosan enyhe acidózisban élnek annak következtében, hogy sok rossz minőségű és túlságosan feldolgozott, élettelenné tett élelmet fogyasztanak.
Őseinknek nem voltak a pH értékkel problémáik, mert a mezőgazdaság előtti, halászó vadászó életmódot folytattak, sok növényt, jó minőségű húst fogyasztottak, és nem táplálkoztak gabonával.
A megfelelő pH értéket el lehet érni, ha úgy táplálkozunk, ahogyan őseink tették, ha ételünk gazdag lesz feldolgozatlan, organikus, teljes értékű élelemmel, és ez elősegíti majd a testünk metabolikus kiegyensúlyozottságát.
Nem tudom eleget hangsúlyozni, mennyire fontos mélyebben megértenünk testünk működését. A testünk egy bonyolult, több-arcú biokémiai rendszer, mely nem fog megfelelően reagálni a vaktában lőtt gyógymódokra,
Ha megkérdezi tőlem, hogy mi az az egy dolog, amit az egészségéért tehet, akkor a válaszom nagyon egyszerű. Kezdjen el ionizált lúgos vizet inni!.